Gi noen begrenset tilgang til People
Del et automatisk vedlikeholdt organisasjonsomfang eller utvalgte personer og godkjent arbeidsinformasjon uten å åpne hele personelloversikten.
Del et automatisk vedlikeholdt organisasjonsomfang eller utvalgte personer og godkjent arbeidsinformasjon uten å åpne hele personelloversikten.
Bygg gjenbrukbare roller for begrenset People-tilgang, se hvem som bruker dem, og kontroller alle berørte tildelinger før en endring aktiveres.
Bruk Directory til å finne og åpne arbeidsprofilene du har tilgang til, forstå skjult informasjon og kontrollere hvorfor du har tilgang til en person.